Mutfak penceresinden disariya bakiyoruz... Bak yapraklar dokulmeye basladilar bile diyorum, belki degisik renklerde toplayip bana getirirsin birkac tane... Burnunu cekiyor.. Hava cok sicak.. Cok nemli.. Cok yapis yapis... Ama ruzgar var.. Gunes gokyuzunde ama, gokyuzu grimsi...
Anne bu mevsimin adi ne diyor.. Bu mevsimin adi Roma diyorum..

9 Eylül 2008 Salı

ANLAMIYORUM...

"Bana dokunmayan yilan bin yasasin" mantigini, sehrin binlerce yillik tarihi barindiran duvarlarini ask mektubu yerine kullananlari, bir ekmek almak icin 10 ekmegi elleyenleri, hala eldiven kullanmayan saticilari, en iyi arkadaslarinin arkasindan en once konusanlari, iki arabalik park yerinin tam ortasina park edenleri, vefasizligi ve daha bircok seyi anlamiyorum.

Anlayamadiklarim arasinda, zekalarini bilgisayar virusu uretmeye harcayip, baska insanlarin ya da sistemlerin yasamlarinda karisiklik yaratmanin mantigini da anlamiyorum.

"Truva ati" virusuymus. Tam da cok onemli bir kongre oncesi bilgisayarim coktu. Bilmem kac senelik calismalarin sonuclarini da kaybettim bu arada. umarim bu virusu yaratip yollayanlar cok ama cok mutlu olmuslardir.

Kendimi de anlayayamiyorum. Bunca yildir bilgisayar kullanan ve cok fazla mail alisverisi olmayan bir insan olarak, hadi ismi tanimiyordum, ama o aptalca adresten de mi bir sey anlayamadim bilmiyorum. Yani oldu iste.. 15 gundur bilgisayarsizim..

Bu yaziyi kendime ait olmayan bir bilgisayardan yolluyorum. Herhalde bir iki gune kadar donerim.. Diyetle ilgili konusacagiz..

O zamana kadar, kendinize iyi bakin..

9 yorum:

funda dedi ki...

Ben de katılıyorum tüm söylediklerinize tüm kalbimle . Geçmiş olsun . Ne yazık ki böyle insanlar var ve varolmaya da devam edicekler. Umarım hasarlarınız tamir edilebilir kısa zamanda...

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Merhaba Mehtap hanım,

Ne hoş, bloğunuzu Cenk'e yazdığınız yorumdan takip ederek buldum.
Bir kruvasanın yaptıklarına bakar mısınız?
Maalesef bu türden insanları ben de anlayamıyorum. Başınıza gelen olaya çok üzüldüm.Onca emek, özveri, çabanın bir çırpıda yok olması çok üzücü.
Ama işte hayatta böyle güzel şeyler de var.Ufacık bir merhabayla gelişen yeni arkadaşlıklar, dostluklar gibi.
Bloğunuzu çok beğendim çok samimi, doğal ve içten yazıyorsunuz. Ayrıca çok da hoş bir hanımsınız.

Bundan sonra yazdıklarınızı zevkle takip edeceğim.

Sevgilerimle,

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Ben de yazmayı unutmuşum. Roma'ya gelirsem o bara gelip kruvasanlar için kuyruğa gireceğim.

Sevgilerimle,

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

Sevgili Funda ve Isil, sizleri burada gormekten cok mutluyum. Tesekkurler. Her kotu olay, mutlaka buyuk hasarlar birakmiyor hayatta. Antonio, lap top'unu degistirmek istiyordu. Bu vesileyle, kendiminkinden daha ufak, daha yeni model, bir bilgisayara kondum.

Adsız dedi ki...

Mehtapcım çok sevimsiz bir durum olduğunun farkındayım, ama yine de her şerde bir hayır vardır demek istiyorum, umarım kızmazsın.. Yeni bir bilgisayarının olması hoş olmuş bence.. :) bir de bundan böyle çalışmalarının yedeğini almak konusunda daha çok özen göstereceğini düşünüyorum..di mi?:)

hindiba dedi ki...

Anti-virüs programları truva atlarını yakalamakta ve temizlemekte çok başarılı değil diye okudum yakınlarda. Anti-spyware yazılımları kullanmalıymış. Ben ücretsiz bir tane buldum internette. Uzun zamandır bilgisayarımıza çöreklenmiş bir truva atını kolayca temizledi. Aklınızda olsun...ve geçmiş olsun tabii...
Selamlar,
Evren

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

sevgili Cheetos, ben de tam ayni seyi soyluyordum cevabimda. Bilgileri daha emin sekilde saklamaya gelince, "haklisin" dan baska ne diyebilirim ki..
Sevgili Evren, oneriniz icin tesekkurler. Bulmaya calisacagim.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

çok acımasızlık haklısınız.
kimseye hiç bir zararınız yokken,zarara uğramak çok anlamsız :(((
ama yinede gülen yüzünüzü görmek çok hoşş.
yazılarınızı seviyorum sevgili mehtap..
sık sık italyaya uğrayacağım, svglrrr
NuNu

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

Tesekkurler NuNu.. Siz de kendinizie iyi bakin. Gecmis olsun